Hagë, edhe sot vazhdon procesi gjyqësor ndaj ish-krerëve të UÇK-së

Në Dhomat e Specializuara të Kosovës në Hagë, do të vazhdojë sot procesi gjyqësor në rastin e ish-krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Përndryshe dje u është vazhduar paraburgimi dy prej të akuzuarve, Rexhep Selimit dhe Jakup Krasniqit, edhe për dy muaj të tjerë.