Futbollisti Manaj me urim special për të ëmën

Para disa javëve rrëfimi i tij për të kaluarën na rrënqethi të gjithëve. Qysh nga vdekja e babit të tij i cili po ashtu kishte qenë futbollist Arbi ishte munduar ta gjej motivin duke kujtuar mundin dhe sakrificën e të ëmës për ta rritur dhe edukuar si e vetme.
Në shumë portale Arbi fliste për të ëmën si shtyesen kryesore në karrieren e tij prej futbollisti. Sot në ditën e lindjes së saj ai ka një urim special për të.

Urime ditlindjen me e shtrenjta ime, qdo fjale eshte e tepert per te pershkruar ty, je motivi i jetes ime!

Tedua shume Mami ??❤️?