Fushata lobuese: “Na lejoni të lëvizim jashtë kafazit”Klinë FOTO

Njoftimi nga Qendres Rinore Ardhmëria-Klinë. ka bere ne faqen e saj ne facebook

postim plot

Fushata lobuese: “Na lejoni të lëvizim jashtë kafazit”
“Allow us to move outside the cage”, është përgaditur nga vullnetarët e Qendres Rinore Ardhmëria-Klinë. me qëllim që të parashtrojnë kërkesat e të rinjve ndaj Evropes dhe lobojmë për liberalizimin e vizave për qytetarët e Kosovës./ Klina.info