FSK gati për luftën ndaj COVID-19, por nuk ka mjekë (VIDEO)

Numëri i shtretërve për pacinetë do të rritet me kapacitetet e Ushtrisë së Kosovës.

Mirëpo, atyre u mungojnë mjekët dhe respiratorët. Këto pritet t’ia ofroj SHSKUK-ja, njofton Klan Kosova

SHARE