Fenomen i çuditshëm në Durrës: Çahet toka dhe del rërë e zezë nga thellësia

Natën, duke u gdhirë data 26 nëntor, në fshatin Jubë të Durrësit, në fusha ka ndodhur një fenomen u çuditshëm, toka është çarë, në 20 metra thellësi.

Banorët kanë njoftuar se ky gaz i lëshuar në sipërfaqe (rëra e zezë), e cila ndodhet 20 metra poshtë nën tokë, është kudo në të gjithë fshatin Jubë.

Pak kilometra larg fshatit Jubë, në grykëderdhjen e lumit Erzen është hapur një vijë akoma më e madhe që ka lëshuar këtë rërë.