Familja Rudaj rrezikohet nga rrjeti elektrik. Që 3 vjet është vendosur shtylla në murin e shtëpisë

Në fshatin Cerovik, në mahallën e Rudajve, gjindet një shtyllë ekektrike e dëmtuar, gjysma e së cilës është e kapur në murin e shtëpisë.

Ahmet Rrustaj tha për Klina info se mbi garazhat e bagëtive dhe ushqimit të bagëtive, telat e rrymës prekin kulmin e tyre. Ata kërkojnë nga KEDS që të marrin masa./Klina info/

SHARE