Elezaj bashkë me familjarët ju uron Vitin e Ri

GËZUAR 2020!

Qytetarë të nderuar, veçanërisht bashkëvendës dhe bashkatdhetarë të Klinës, në emrin tim, të familjes time dhe Komunës së Klinës jua uroj festën e Vitit të Ri, duke ju uruar një vit të mbarë, shëndet dhe sukses për ju dhe familjet tuaja!