Ekskluzive: Arrestohet Drejtori i Sekretariatit të Këshillit Prokurorial

Është arrestuar, para pak çastesh, drejtori i Drejtori i Sekretariatit të Këshillit Prokurorial , Lavdim Krasniqi.

Burime të Indeksonlinet bëjnë me dije se Krasniqi është arrestuar nga zyrtarë të Drejtorisë për hetimin e krimeve ekonomike dhe korrupsionit.

Drejtori i Drejtori i Sekretariatit të Këshillit Prokurorial është arrestuar në zyrën e tij.

Këto arrestime janë si vazhdimësi i atyre të javës së kaluar ku u arrestuan disa zyrtarë të Ministrisë së Bujqësisë.

SHARE