Edhe një kampion në familjen e Robin Krasniqit

Qendrim Krasniqi, duke i ndjekur në përpikëri hapat e të vëllait Robin Krasniqi më 24 Shtator, në natën e mahnitshme brenda hapësirat së RK Boxing triumfoi përballë Merab Gukasiani.

I riu nga Juniki që jeton në Gjermani, është trajnuar nga një ekip profesionistësh dhe me një përgatitje profesionale.

Pas një brohori goditjesh, Krasniqi e rrëzoi në tokë për disa herë kundërshtarin deri në rrëmbimin e fitores në rundin e 4.

Krasniqi përmes një postimi në rrjetin e tij social në Instagram, ka bërë të ditur se ky është vetëm fillimi i karrierës së tij dhe se nuk ka ndërmend të ndalet duke realizuar ëndrrën e ti

SHARE