Edhe 3 rast nga Klina me Covid-19

Sot u konfirmuan 70 raste me Covid-19 në Kosovë, 122 të shëruar dhe 3 të vdekur. Ndër të prekurit me virus, janë edhe 3 person nga Klina, më saktësisht nga fshati Gllareve 1 person Dollovë 1 person dhe 1 Person ne Resnik