Edhe 2 raste nga Klina me Covid-19

Sot u konfirmuan 807 raste me Covid-19 në Kosovë, 667 të shëruar dhe 14 të vdekur. Ndër të prekurit me virus, janë edhe 2 person nga Klina, më saktësisht nga fshati Gllarevë 1 persona dhe nga Klina 1 person me Covud-19

SHARE