Dyshja Gentrit Salihu dhe Faton Neziri, veshin fanelën e Dukagjinit

?????? ??????? ?????? ??? ????? ??????,
?????? ??????̈? ? ??????????.

Futbollisti i talentuar Salihu, vjen nga grupmoshat e Portos U19, me të cilët është aktivizuar përgjatë një vitë. Ne Portugali ishtë transferuar nga skuadra e Beses nga Peja, me te cilën është paraqitur ne tridhjetë ndeshje ne superligën e Kosovës, si një shtatëtembëdhjetë vjeçar. Gentriti luan ne pozitën e mesfushorit qendror.

Futbollisti njëzetenjëvjeçar Neziri vjen nga klubi i Drenicës, ku është paraqitur sezonin vjeshtor. Fatoni që me tipare është një mesfushorë i krahut te majtë, ne disa ndeshjë te sezonit vjeshtor e ka mbuluar për mrekulli edhe pozitën e mbrojtësit te krahut te majtë. Neziri për një edicion ishtë aktivizuar edhe te skuadra e Istogut ne ligën e parë ku tregoj paraqitje mjaftë solide.

SHARE