Drejtori Sejdiu për 6 ditë 30 raste me COVID-19 në Klinë!

Drejtori i shëndetësisë në Klinë,Hekuran Sejdiu ka bërë apel për qytetarët qe të respektojnë masat.Ai tha se qe nga data 29.07.2020 në komunën e Klinës janë regjistruar gjithësejë 30 raste me COVID-19!
Postimi i tij i plotë:

✅ ZOTI I DËGJOFTË LUTJET TUAJA E I DHËNTË DRITË E FORCË ÇDO👨‍👩‍👦‍👦 FAMIlJEJE SHQIPTARE QË SHQETËSIMIN KRYESOR SOT E KA SHËNDETIN

➡️Nga data 29.07.2020 ,janë shënuar 30 raste pozitive më COVID 19 në Kline,kështu duke u përmbysur statistikat e 5 muajve të kaluara dhe tani kemi një trend negativ dhe shqetësues.
Është shumë shqetësuese qe qytetarët Covid pozitiv më ose pa teste,para apo pas testimt nuk monitorohen ,ata dalin lirshëm ,ata marrin shërbime kudo 😥
Instituti sikur ka mbetur jashtë ,politka sikur të gjitha dyert po i mbanë mbyllur më shpinë .

H.S

SHARE