Dje lindi vetëm një foshnje në Pejë

Në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë 234 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë, dje më 13 nëntor 2019.

Nga këta 25 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm.

13 operacione janë kryer gjatë 24 orëve të fundit.

Analiza kanë kryer 235 pacientë që në total kanë kryer 3,826 analiza.
Gjatë 24 orëve të fundit kanë qenë 1 lindje, dhe foshnja e sapolindur është e gjinisë femërore. /Klina info