Derbi Klinas në mes të KVF Klina dhe KVF Dukagjini

Sot zhvillohet derbi lokal në volejboll në mes të dy ekipeve nga Klina, KVF Klina vs KVF Dukagjini. Të dyja ekipet nuk kanë asnjë humbje. Klina info do ta transmetojë ndeshjen live nga ora 16:00. Sponzor gjeneral për transmetimin e ndeshjes është AMO

SHARE