Dega e PDK-së në Klinë viziton Organizatën e Dalë nga Lufta, në Klinë

Sot nënkryetari i PDK-së, Enver Berisha bashkë me Zeqir Morina, kanë bërë një vizitë në zyrën e Organizatave të Dala nga Lufta, në Klinë. Aty u mirëprit nga kryetari i Organizatës së Veteranëve, Hajdin Balaj, nga krytarja e familjes së dëshmorëve, Bahrije Halitaj dhe nga kryetari i invalidëve të luftës, Vesel Berisha. U diskutua për gjendjen e familjeve të dëshmorëve, invalidëve të dalë nga lufat. Si oragnizatë e kanë mbështetur institucioni komunal si përmbyllje të këtij viti. Berisha tha se nha ne si gjithmonë do ta kenë mbështetjen tonë. Balaj, Halitaj e falënderuan nenkryetarin Enver Berisha dhe Zeqir Morina për mbështetjen që po u japin këtyre oragnizatave.

SHARE