Dega e LDK-së në Klinë kujton Dulaman Gashin në 4 vjetorin e vdekjes

Kryetari i Degës së LDK-së në Klinë, Fadil Gashi bashkë me nënkryetarin Besim Hoti dhe anëtarët e Kryesisë kanë përkujtuar veprimtarin e çështjes kombëtare dhe ish-ushtarin e UÇK-së, Dulaman Gashi në 4 vjetorin e vdekjes.

Ky është njoftimi i plotë:

SOT PËRVJETORI 4-të I VDEKJES SE MËSUESIT, ATDHETARIT, VEPRIMTARIT TË PALODHSHËM TË ÇËSHTJES KOMBETARE, ANËTARIT TË KRYESISË SË DEGËS SË LDK-së NË KLINË, USHTARIT TË UÇK-së,
NJERIUT TË DASHUR DHE TË RESPEKTUAR NGA TË GJITHË DULAMAN GASHI.

LAVDI JETËS DHE VEPRES SË DULAMAN GASHIT !

Sferkë, 18 prill 2021

SHARE