Çka u gjet dhe u konfiskua në aksionin e mbrëmshëm, Prokuroria del me njoftim

54

Në pesë qytete të vendit, Policia e Kosovës mbrëmë ka kryer një aksion, i cili ka përfunduar me arrestimin e gjashtë personave dhe sekuestrimin e mijëra eurove dhe disa veturave.

Aksioni është realizuar në Ferizaj, Fushë Kosovë, Viti, Kaçanik dhe Prishtinë. Personat e arrestuar janë : A.Q., Sh.R., A.O., F.L., H.L dhe L.S. Ata dyshohet se kanë kryer veprat penale “Shpëlarje parash”, “Falsifikim” dhe “Armëmbajtje pa leje”.

Nga të dyshuarit janë sekuestruar edhe të holla në vlerë mbi 125 mijë euro dhe pesë vetura të modeleve të ndryshme.

“Prokuroria Speciale njofton se nga ky aksion janë arrestuar gjashtë (6) persona, me inicialet A.Q., Sh.R., A.O., F.L., H.L dhe L.S., të dyshuar se kanë kryer veprat penale “Shpëlarje parash”, “Falsifikim” dhe “Armëmbajtje pa leje”. Gjithashtu, nga të dyshuarit në vendin e ngjarjes janë sekuestruar të holla në vlerë prej njëqindenjëzetepesë mijë (125.000) euro të dyshuara, si dhe pesë (5) vetura të modeleve të ndryshme”, ka njoftuar Prokuroria.

Me urdhër të prokurorit të Shtetit, personat e arrestuar janë dërguar në mbajtje, si dhe brenda afateve kohore ligjore Prokuroria ka njoftuar se do të bëjë kërkesë për caktimin e paraburgimit.