Caktohet masa e paraburgimit për tre protestuesit që kundërshtuan devijimin e rrugës

I është caktuar 30 ditë paraburgim shtëpiak, tre protestuesve (Besnik Kastrati, Rabgip Morina dhe Zaim Saliaj) që u arrestuan të dielën në Gjurgjevik të Madh.

Të njëjtit me dhjetëra të tjerë nga tri fshatrat Gllarevë, Rixhevë dhe Përqevë po protestonin për ta kundërshtuar devijimin e rrugës.
Protestuesit dhe policia janë përplasur atë ditë, ku ka pasur edhe të lënduar./Klia info/