Brenda një dite 474 gjoba për shkelësit e Ligjit antiCovid-19

Gjatë 24 orëve të fundit Policia e Kosovës ka shqiptuar 474 gjoba për shkelësit e Ligjit antiCovid-19.

Po ashtu në 24 orëshi ne fundit Policia ka shqiptuar 1014 tiketa trafiku për shkelësit e rregullave të komunikacionit, ndërsa ka arrestuar 14 persona për vepra të ndryshme penale.

Në 24 orëshin e fundit kanë ndodhur 16 aksidente trafiku me të lënduar dhe 33 me dëme materiale.