Biografia e kandidatit të LDK -së për Kryetar të Komunës së Klinës BESIM RRAHIM HOTI

Datëlindja: 17.02.1975
Vendlindja: Jashanicë, Komuna e Klinës
Statusi familjar: I martuar – Baba i 3 fëmijëve
Përgaditja profesionale : Fakulteti i Gjuhës Angleze
Detyrat, pozitat institucionale dhe aktivitetet politike

1991-1996 Anëtar i Kryesisë së FR të Degës së LDK-së në Klinë
1999- 2017 Arsimtar në shkollën fillore “Kosova” në Vajnikë, Komuna-Skenderaj
Arsimtar në SH.F.M.U “Tre Dëshmorët” në Jashanicë, Komuna-Klinë
2002-2006 Kryetar i Aktivit të LDK-së në Jashanicë
2006- 2021 Kryetar i Nëndegës së LDK-së në Jashanicë
2010-2021 Anëtar i Kryesisë së Degës së LDK-së në Klinë
2015-2021 Delegat i Kuvendit të Përgjithshëm të LDK-së
2015- 2021 Sekretar i Degës së LDK-së në Klinë
2017-2021 Nënkryetar i komunës së Klinës
2021- Kryetar i Degës së LDK-së në Klinë

SHARE