Banorët e fshatit Stapanicë, Gllarevë e Rixhevë, nesër protestojnë kundër rrugës së re

Banorët e fshatit Gllarevë, Stapanicë dhe Rixhevë, dhe bizneset e të gjitha këtyre fshatrave, nesër më datë 28.03.2023 do të protestojnë.

Protesta nis në orën 16:30 dhe do të mbahet në shenjë kundërshtimi, ndaj devijimit të rrugës kryesore.

Protesta mbahet në rrugën për Ujmirë, afër market Rixheva.