Arrestohen shtatë persona për fajde

Prokuroria Themelore në Prishtinë, Departamenti i Krimeve të Rënda, sot, ka ndaluar Ismet Osmanin, Ilir Bojkun, Adil Thaçin, Mentor Maqestenën, Rrahim Hashimin, Ekrem Liken, dhe Zekë Jasiqin, me dyshimin se kanë kryer veprat penale “Fajdeja”.

Gjatë aplikimit të masave teknike të vëzhgimit dhe hetimit, sipas urdhëresës së Gjykatës, më 20.05.2019, Policia e Kosovës ka zhvilluar aksionin e bastisjes në disa lokacione të Prishtinës, me ç’ rast ka arrestuar të dyshuarit e lartcekur.

Me urdhër të prokurorit të çështjes, të njëjtit janë ndaluar për 48 orë, ndaj të cilëve pritet që në afatin ligjor të ushtrohet kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit. /