Anton Quni tregon se pse nuk votoi për koalicionin LDK-AAK-Nisma

Ministri i Mbrojtjes në detyrë, Anton Quni ka folur për zhvillimet e fundit politke në vend.

Ai ka treguar se si anëtar i Këshillit të Përgjithshëm nuk e ka votuar koalicionin LDK-AAK- Nisma.

“Aty kanë qenë dy mundësi po apo jo, unë nuk kam marrë pjesë. Absetim kuptohet, më duhen edhe shumë informata që ta kemi një pasqyrë të kjartë se si do të fuksionojë ky koalicion mes LDK-së, AAK-së dhe Nisma-s, por cilat janë edhe benifitet”, ka thënë ai.

Nga minuta 22 mund ta ndiqni deklaratën e Qunit: