9 raste të reja me COVID-19! në Klinë, brenda 24 orëve të fundit

Sot janë raportuar 398 raste të reja me covid, 228 të shëruar dhe 1 rast i vdekjes në Kosovë

Nder të prekurit më virus janë edhe 9 persona nga Klina, më saktësisht nga këto vende:

Jashanicë – 1 rast
Përqevë – 1 rast
Qeskovë – 2 raste
Zajm – 1 rast
Klinë – 4 raste. /Klina.info