828 pacientë janë trajtuar në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë.

828 pacientë janë trajtuar si raste emergjente gjatë vikendit që sapo kaluam në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë. 57 nga këta pacientë janë hospitalizuar për trajtim të mëtutjeshëm.
Gjatë vikendit kanë qenë 14 lindje, 10 normale dhe 4 me prerje cezariane. Kanë ardhur në jetë 14 foshnje dhe sa i përket gjinisë 7 foshnje janë të gjinisë mashkullore dhe 7 të gjinisë femërore.
Analiza kanë kryer 383 pacientë që në total kanë bërë 4771 analiza.
12 operacione janë kryer gjatë këtij vikendi.