5 raste të reja më COVID-19! në Klinë, brenda 24 orëve të fundit

Sot janë raportuar 301 raste të reja me covid, 181 të shëruar dhe 8 raste të vdekjes në Kosovë.

Nder të prekurit më virus janë edhe 5 persona nga Klina, më saktësisht nga këto vende:

Raduloc një rast
Sferkë një rast
Zllakuqan një rast
Klinë dy raste. /Klina.info

SHARE