5 raste të reja me COVID-19! në Klinë, brenda 24 orëve të fundit

Sot janë raportuar 296 raste të reja me covid, 202 të shëruar dhe 7 raste të vdekjes në Kosovë.

Nder të prekurit më virus janë edhe 5 persona nga Klina, më saktësisht nga këto vende:

Volljak – 1 rast
Klinë – 4 raste. /Klina.info