26 vjet nga rënia heroike e Muhamet Haxhaj – Naimi

Për ndër të 26 vjetorit të rënies heroike të dëshmorit të kombit Muhamet Haxhaj – Naimo më 03.07.2024 do të organizohen homazhe.

Homazhet nisin në orën 10:30 fillimisht te lapidari “Kulla e Qëndresës”, në Dollc dhe në ora 11:00 te Varrezat e Dëshmorëve “Kodra e Kuqe”.