2 vjet nga vdekja e veteranit dhe gazetarit, Agron Gashi

Sot bëhen 2 vjet nga vdekja e hershme e veteranit të UÇK-së dhe gazetarit, Agron Gashi nga Sferka e Klinës. Sot OVL në Klinë ka bërë homazhe te varri i tij për të rikujtuar veprën e tij, bashkë me miq, shokë e dashamirë. Agron Gashi iku në moshë të re dhe se gjithmonë do të kujtojmë dëshmorët e veteranët e UÇK-së, tha OVL

SHARE