2 raste te reja nga Klina me COVID-19!

Sot u konfirmuan 162 raste me Covid-19 në Kosovë, 220 të shëruar dhe 10 të vdekur. Ndër të prekurit me virus, janë edhe dy (2) persona nga Klina, më saktësisht nje (1) nga Klina, kurse tjetri nga fshati Qeskovë.

SHARE