11 raste të reja me COVID-19! në Klinë, brenda 24 orëve të fundit

Sot janë raportuar 294 raste të reja me covid, 281 të shëruar dhe 9 raste të vdekjes.

Nder të prekurit më virus janë edhe 11 persona nga Klina, më saktësisht nga këto vende:

Kkinafc – 1 rast
Pjetërq i Poshtëm – 3 raste
Siqevë – 1 rast
Klinë – 6 raste. /Klina.info

SHARE