1 rast më COVID-19! në Klinë

Sot janë raportuar 555 raste të reja me covid, 324 të shëruar si dhe 14 raste të vdekjes në Kosovë.

Nder të prekurit më virus është edhe një person nga Klina.
Më saktësisht nga fshati Ujmir. /Klina.info/

SHARE