1 rast më COVID-19! në Klinë, brenda 24 orëve

Sot janë raportuar 181 raste të reja me covid në Kosovë.
407 të shëruar dhe 8 raste të vdekjes.
Nder të prekurit më virus është edhe një person nga Klina, më saktësisht nga qyteti i Klinë-s. /Klina.info