1 mijë e 865 gjoba trafiku në 24 orët e fundit në Kosovë

1 mijë e 865 gjoba trafiku janë shqiptuar në 24 orët e fundit në Kosovë.

Gjatë kësaj periudhe kanë ndodhur edhe 24 aksidente me të lënduar dhe 46 me dëme materiale.

Në 24 orët e fundit 33 persona janë arrestuar dhe 19 janë dërguar në mbajtje.

SHARE