Tragjedi në Prishtinë: Treni dyshohet se ka goditur për vdekje një femër

Në Prishtinë sot dyshohet se treni e ka goditur një femër.
Personat që kanë qenë në vendin e ngjarjes i kanë thënë lajmi.net se viktima është femër dhe ka ndërruar jetë.

Lajmi.net e ka kontaktuar Policinë e Kosovës por deri në publikimin e këtij lajmi nuk ka marrë ndonjë përgjigje.