Selimi Quni Begaj dhe Kryeziu marrin pjesë në varrimin e Sami Thaqit

Në mesin e shumë zyrtarëve policor dhe qytetarëve në ceremoninë e varrimit të policit të rënë, Sami Thaqi, po marrin pjesë edhe deputetë të disa partive.

Në këtë ceremoni janë parë të ulur kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, Anton Quni nga LDK, Kadri Kryeziu nga PDK dhe Rexhep Selimi nga LVV