Rrugët e Volljakut dhe Zajmit në gjendje të keqe

0
18

Gjatë muajve të verës shumë mërgimtarë vijnë në Kosovë për pushime. Por përveç që ka tollovi në komunikacion, mërgimtarët po ankohen edhe për gjendjen e keqe të rrugëve, të cilat po ndikojnë në prishjen e automjeteve të tyre.
Në disa foto të siguruara nga klinainfo shihen se gjendja e rrugëve në fshatin Vollajkë dhe Zajm është mjaftë e keqe dhe kanë nevojë imediate për riparim pasi paraqesin rrezik për dëmtim të automjeteve./Klina.info