Rruga në Lokalitetin Arkeologjik në Dresnik, e harruar nga Komuna (VIDEO)

Lokaliteti Arkeologjik në fshatin Dresnik të Klinës, konsiderohet një nga zbulimet dhe gjetjet më me rëndësi në shekullin e fundit në Kosovë.

Por, pavërisht kësaj rëndësie madhore, duket se vet Komunës nuk i bëhet vonë për ta shndërruar në atraksion turistik ashtu siç e ka vendin.

Klina Info sjellë pamje se si rruga drejtë këtij lokaliteti është e paasfaltuar, e lënë totalisht në harresë.