Projekti më i ri nga Xeni dhe Nipat e Sefë Mleqanit – Si dy libra historie

Në prag të fundvitit, rapsodët e njohur Shkëlzen Gashai – Xeni, bashkë me nipat e Sefë Mleqanit kanë lansuar një projekt të ri

SHARE