Prishtinë: Shoferja godet me veturë një zyrtar policor

Drejtori i emergjencës, Naser Syla, ka njoftuar se gjendja e policit është stabile dhe nuk ka lëndime të rënda.

“Gjendja është stabile, nuk ka lëndime të rënda”, u shpreh Syla përmes telefonit.