Piczza Fresh Klinë fillon punën me kapacitet të plotë

Prej sot (1 qershor) edhe zyrtarisht kemi filluar rikthimin e furishëm drejt normalitetit.

Ndonëse Piczza Fresh Klinë ka qenë afër konsumatorëve edhe gjatë pandemisë përmes shërbimit dhe porosive online, sot Piczza Fresh ka njoftuar se i ka hapur lokalin dhe janë duke funksionuar me kapacitet të plotë.

Pra nga sot, ju do të mund t’i shijoni ushqimet

SHARE