Personeli mbështetës i QKUK-së dhe SHSKUK-së mban sot protestë

Personeli mbështetës, të cilët janë të punësuar në QKUK dhe SHSKUK, do të mbajë sot protestë për shkak të mos marrjes së shtesave prej 300 euro.

Kjo protestë pritet të mbahet nga ora 10:00 të mëngjesit para SHSKUK-së.

Në personelin mbështetës hynë administrata, recepcionistët, vozitësit e autoambolancave, sigurimi, servirët e ushqimit, bocmenat, shërbimet teknike, pastruesit.

Sipas Këshillit Organizativ ata janë të diskriminuar duke mos shumën e shtesave.