OVL UÇK thërret konferencë për medie

Organizata e Veteranëve të Luftës së UÇK-së, sot do të mbajë konferencë për medie,

Konferenca mbahet sot në ora 14:00.

Njoftimi i plotë:

Organizatat e dala nga Lufta e UÇK-së dhe Shoqata e ish të Burgosurve Politik, që janë Këshill Organizues i Protestave të datës 9 korrik 2020, mbajnë sot konferencë për medie.

Konferenca mbahet sot më 7 korrik 2020 në ora 14:00 në selinë qendrore të Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së në Prishtinë.

Jeni të mirëseardhur!

SHARE