NT RACI mbyllin suksesshëm vitin 2021, festojnë përmes një darke

NT RACI ka përfunduar me sukses vitin 2021.
Kjo firmë që tashmë është e njohur në Klinë, por dhe përtej me punën, stafin profesionist dhe korrektësinë, ka mbajtur darkën e fundvitit.

Përmes një postimi në FB shihet edhe stafi i kësaj kompanie, derisa thuhet se kjo darkë është sinonim i punës së palodhshme, por dhe motiv për vitin 2022.
” Në darkën e fundvitit po e përmbyllim edhe një vit të suksesshëm me stafin tonë, dhe me miq të NT RACI. Darka është sinonim i punës së palodhshme përgjatë vitit por edhe një motiv shtesë për vitin e ri 2022.
Prandaj, të gjithë Shqipëtarëve kudo qe janë ua urojmë festat e fundvitit, me dëshiren qe të keni shëndet dhe prosperitet”, shkruhet në postimin e NT RACI.

SHARE