Miratohen masat e reja anti-COVID

Qeveria e Kosovës ka miratuar sot masat e reja kundër koronavirusit.

Njëra ndër ndryshimet raportohet që është vendosur është edhe heqja e orës policore.

Së pari, është miratuar vendimi për masat e përgjithshme dhe të veçanta për kontrollin, parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19.

Në bazë të rekomandimeve të dhëna nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, ministritë e linjës, palët e inte­re­sit dhe ekspertët përkatës, në këtë mbledhje u vendos për masat kundër COVID-19.

Vendimi hyn në fuqi nga dita e sotme, data 1 mars 2022.

Ndërkohë, deri tani ora policore ka qenë në periudhën kohore 00:00 deri në orën 05:00.