Mësuesit në fjalë, Komuna e Klinës tashme i’a ka ndarë një banesë”

Pas lajmrimit se mësuesi Hysni Ymeri është në gjendje të keqe, flet drejtori për Klina info
Drejtori i Qendrës për Punë Sociale në Klinë, Ilir Bacaj, për Klina info tha,

Ai na informoi se personit në fjalë i është dhuruar një banesë dhe njëkohësisht të njejtit i janë ofruar pako ushqimore, higjienike, si dhe miell. Sa i përket të hyrave, Bacaj na informoi se mësuesi përpos që e gëzon penzionin, djali i tij përfiton edhe një ndihmë sociale nga Qendra për Punë Sociale

SHARE