Me ftesë të OVL-UÇKsë, Enver Hoxhaj erdhi në Klinë

Sot kandidati për kryeministër nga PDK, Enver Hoxhaj ka qenë në Klinë, kësaj radhe ai foli para ish-ushtarëve të UÇK-së,shkruan klina.info.

Organizimi u bë nga OVL-UÇK, dega në Klinë, me kryetar Hajdi Balaj, i cili mori përsipër këtë ngjarje masive dhe tejet përmbajtësore.

Gjithashtu, u prezantua veç të tjerash Hoxhaj foli për rolin e UÇK-së dhe sot veteranëve, dhe që PDK ashtu si përherë do të jetë zëri i tyre më i fuqishëm./Klina.info/

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1124601967970249&id=553587744706818

SHARE