KVF Dukagjinit i mungoi fati. Humbi në vazhdim

KVF Dukagjini sot zhvilloi ndeshjën e rradhës me KVF Peja. Dukagjini e filloi shumë mirë lojën duke fituar 2 setet e para, por entuziazmi i madh i KVF Peja si duket i kushtoi Dukagjinit, pasi KVF Peja u rikthye dhe barazoi 2 me 2. Edhe pse loja e Dukagjinit ishte larg nga ajo e Pejës, fati nuk ishte në anën tonë, pasi KVF Peja fitoi në setin shtesë./Klina.info/

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=533976804059289&id=553587744706818

SHARE