Kurti dhe Sveçla thërrasin konferencë për media

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti dhe ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, do të mbajnë konferencë për media.

Konferenca do të mbahet pas mbledhjes së Qeverisë.

Tematikat e kësaj konference do të jenë në lidhje me Projektligjin për Pagat dhe Projektligjin për Zyrtarët Publik.

SHARE